Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  آثار منتخب جشنواره سی و هشتمین جشنوار فیلم فجر در جزیره به عنوان یکی از ۳۳ سر فصل های برنامه ای دهه فجر در این جزیره، از  ۱۶ تا ۲۴ بهمن درمرکز همایش ها به نمایش گذاشته شد.

به گفته بابک عامل دبیر این رویداد هنری  در این مدت مذکور ۱۳ اثر منتخب جشنواره فیلم فجر طی ۹ روز در میان استقبال کیشوندان و گردشگران به نمایش گذاشته شد و بیش از ۱۲ هزار نفر از این فیلمها  دیدن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش  این رویداد فرهنگی گفت: کیش با تکیه برتاریخ و اصالت فرهنگی ایران بزرگ، می تواند نقش ملی و بین المللی در گشودن عرصه" گفتگو"، "صلح" و " دوستی" ایفا کند و موتور محرک جریان های توسعه ای در ابعاد ملی و فراملی شود.

سعید پورعلی، در این آیین که با حضور رسول صدرعاملی، محمدکارت، جواد عزتی، مه لقا باقری، آبان عسکری و سامان لطفیان از عوامل فیلم شنای پروانه برگزار شد افزود: اکران فیلم های منتخب جشنواره فیلم فجر در جزیره کیش همزمان با پایتخت و دیگر شهرهای کشورمان به منزل و مقصود آخر رسید افزود: در کنار این ساحل امن و زیبا، سینمای نجیب و فاخرمان میزبان مان بود و امواج سینمای ایران با عبور از نیلی زیباترین دریا به قلب و روح مان قدم نهاد.
معاون فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه سینما و هنر با خود گفت و گو را به ارمغان آورد ابراز کرد: جهان امروز، جهان گفتن و شنیدن است و  مردم نیازمند گفت و گو هستند همچنان که دولت ها و حکومت ها به این امر مهم نیاز دارند.
پورعلی با بیان اینکه در جهانی که هر روز به واسطه توسعه ابزارهای ارتباطی کوچک تر می شود اگر نیازمند پیشرفت، توسعه، عدالت و امنیت هستیم باید به زبان جهانی بتوانیم سخن بگوییمو فرهنگ ایرانی اسلامی خود را عرضه کنیم تاکید کرد: چه زبانی بهتر از فرهنگ و چه ابزارهایی بهتر از سینما می تواند این توسعه و پیشرفت را ایجاد ومنتقل کند.
وی افزود: ایران بزرگ با تکیه بر اصالت های فرهنگی و تنوع دینی، قومی و زبانی خود، می تواند همچون سیمرغ اسطوره به دور از هر گونه تعصب های کور وجاهلی برآمده از ایدئولوژی، قومیت، نژاد و زبان، جهان امروز را به گفت وگو در دردرون و بیرون دعوت کند و جان دوباره و چند باره به این نیاز امروز بشربدمد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد:  کیش، این ایران کوجک با اتکا به تاریخ و اصلت فرهنگی ایران بزرگ، می تواند و بایسته است که نقش ملی و بین المللی خود را در گشودن عرصه" گفت و گو"، " صلح"، " دوستی" ایفا کند.
وی افزود: بستر این نقش آفرینی در حوزه" فرهنگ"، در کنار " گردشگری" و " اقتصاد" فراهم است و کیش می تواند موتور محرک جریان های توسعه ای در ابعاد ملی و بین المللی باشد و این چشم اندازی است در دسترس.
پورعلی با تقدیراز حمایت های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، از برگزار کنندگان، حامیان مالی، عوامل اجرایی و تمامی دست اندرکاران برگزاری جشنواره فیلم فجر در جزیره کیش قدردانی و خاطر نشان کرد: امیدوارم نقس گرم فرهنگ دوستان و فرهنگ وران این دردانه رویدادهای بزرگتری را رقم بزنند.

 کیش پیشانی فرهنگی ایران 
رسول صدرعاملی، تهیه کننده فیلم شنای پروانه نیز در این آیین با اشاره به اینکه در دوره ای کیش به عنوان پیشانی فرهنگی ایران مطرح بود اما این ویژگی مدت ها  تا همین چند سال پیش رنگ باخته بود ابراز امیدواری در این دوره و با حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش باردیگر کیش به عنوان پیشانی فرهنگی ایران مطرح شود و چشم ایران در حوزه های فرهنگی، هنری و تئاتر وهمه رخدادهای فرهنگی و هنری به جزیره کیش باشد و کیش در کنار حوزه های اقتصادی باید جزیره درخشان فرهنگی و هنری باشد.

جواد عزتی، بازیگر این فیلم  که در این دوره از جشنواره در ۵ فیلم آتابای، شنای پروانه، دوزیست، مغز استخوان و خورشید هنرنمایی کرده است نیز با ابراز خرسندی از حضور در این آیین از استقبال کیشوندان از حوزه سینما و اکران فیلم های جشنواره در جزیره کیش با وجود فاصله طولانی از پایتخت ابراز خرسندی کرد.

محمد کارت، کارگردان شنای پروانه، ساخت این فیلم را از انتخاب یک راه طولانی برشمرد و افزود: هر زمان به دنبال سوژه ای برای ساخت فیلم می گردم به مسائلی فکر می کنم که مبتلابه روز است و مردم با آن ارتباط برقرار می کنند .
 

برچسب‌ها کیش جشنواره فیلم فجر اکران فیلم دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جشنواره فیلم فجر اکران فیلم دهه فجر کیش جشنواره فیلم فجر اکران فیلم دهه فجر منتخب جشنواره فیلم فجر سازمان منطقه آزاد کیش معاون فرهنگی اجتماعی پیشانی فرهنگی ایران جشنواره فیلم فجر فیلم فجر در جزیره ملی و بین المللی جزیره کیش شنای پروانه ایران بزرگ اکران فیلم گفت و گو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران