Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه بخش «تجلی اراده ملی» سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، عصر دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در تالار ایوان شمس برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان بخش «تجلی اراده ملی»، ساعت ۱۸:۳۰ دوشنبه ۲۸ بهمن ماه در تالار ایوان شمس برگزار خواهد شد و محمد سلوکی اجرای این برنامه را که با حضور جمعی از مدیران ارشد سازمان‌ها و نهادها، هنرمندان و اصحاب رسانه برپا می‌شود، عهده‌دار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین پورفاضلی دبیر بخش «تجلی اراده ملی» سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اعلام این خبر اظهار داشت: باتوجه به فراخوان بخش «تجلی اراده ملی» که همزمان با آغاز به کار این دوره جشنواره منتشر شده بود، حدود ۳۰ سازمان آمادگی خود را برای حضور در این بخش اعلام کردند.

او افزود: پس از بررسی‌های لازم، ۱۲ سازمان، نهاد و تشکل برای حضور و داوری بخش «تجلی اراده ملی» درنظر گرفته شدند که بر اساس قضاوت هیأت‌های داوری جداگانه که پیش از این رسانه‌ای شده بود، برگزیدگان خود را معرفی خواهند کرد.

بر اساس این خبر، ۱۲ سازمان، نهاد و تشکل حاضر در بخش «تجلی اراده ملی» عبارتند از: بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی، شرکت راه آهن شهری تهران و حومه، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، شرکت سهامی بیمه ایران، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور،قوه قضاییه و فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی.

 

 

* «شنای پروانه» برترین فیلم مجمع منتقدان سینمای انقلاب

مجمع نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب» طبق رسم چندسال اخیر خود با برگزاری یک نظرسنجی از میان منتقدان و روزنامه‌نگاران فرهنگی دست به انتخاب آثار برتر جشنواره سی‌وهشتم فیلم فجر زده است.

در نظرسنجی امسال «مجمع نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب» از میان ۵۰ منتقد و روزنامه‌نگار سینمایی فیلم‌های «شنای پروانه» ساخته محمد کارت، «روز صفر» ساخته سعید ملکان و «لباس شخصی» ساخته امیرعباس ربیعی به ترتیب به عنوان سه اثر برتر جشنواره سی و هشتم فجر انتخاب شدند، که در اتفاقی قابل تامل هر سه از فیلم‌های اول جشنواره هستند. در این نظرسنجی همچنین فیلم «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در رتبه چهارم و«خورشید» ساخته‌ی مجید مجیدی در رتبه پنجم قرار گرفتند. فیلم «پوست» ساخته برادران ارک هم به عنوان مهمترین غافلگیری و پدیده جشنواره در رتبه ششم قرار گرفت.

در بخشی از بیانیه این مجمع آمده است: مهمترین نکته‌ای که در تاریخ از جشنواره سی و هشتم ثبت خواهد شد ناداوری، عدم اعتماد به نفس و حقارت در مدیریت و درنهایت خطی است که سیاست‌گذاران فجر از این طریق به سینمای ایران می‌دهند. جشنواره سی‌و هشتم با برصدر نشاندن معدود تحریم‌کننده‌ها، که حتی برای گرفتن سیمرغ حاضر به حضور در جشنواره نشدند، در ابتدا باعث شد یکی از بی‌رمق‌ترین و ضعیف‌ترین اختتامیه‌های ادوار فجر رقم بخورد، مراسمی که از جشنواره سال بحرانی ۸۸ هم کم‌شورتر و خالی‌تر از چهره‌ها بود و تبدیل به رکورددار عدم حضور کاندیداها و برگزیده‌ها در مراسم شد. مهم‌تر اما اینکه نشانه‌ای بود برای سینماگران ایرانی که بدانند بی‌احترامی به سیستم و قانون برای تصمیم‌گیران فرهنگی کشور یک مزیت است و هرچه بیشتر به قانون احترام بگذارید قدر کمتری خواهید دید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر اراده ملی سینمای انقلاب منتقدان سینمای انقلاب جشنواره سی و هشتم تجلی اراده ملی شنای پروانه خواهد شد فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی

جشنواره بین‌المللی فیلم انیمیشن «ورونژ» روسیه فهرست فیلم‌های خود را با حضور ۱۰ اثر ایرانی اعلام کرد.

به گزارش،‌ انیمیشن «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از  ۳۰ می تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد