Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 سینمای کشور از اسفند ماه سال گذشته وارد بحرانی فاجعه بار شده است، با شیوع بیماری کرونا سینما نه تنها در کشور بلکه در تمامی کشور‌های جهان با چالشی تازه روبرو شد، بسیار از آثار سینمایی ورشکست شدند و عرصه تولید نیز با تعطیلی مدت روبرو شد.

از سویی چرخه اکران به طور کامل متوقف شد، بسیاری از آثار با حضورشان در چرخه اکران با شکست‌های عظیم روبرو شدند و همین عاملی بود تا کارگردانان به هیچ وجه تمایلی برای اکران آثارشان نداشته باشند، از سویی قاچاق نامحدود آثار اکران آنلاین هم دیگر مدیوم قدرتمند پخش را از فیلمسازان گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود نظارت مناسب و قانونی عملگرا در بخش اکران آنلاین ، عدم استقبال مخاطبان از سینما ماشین و خالی بودن اکثریت سینما‌ها بعد از بازگشایی باعث شد تا سینما به ورشکستگی کامل در سال جدید برسد، اتفاقی که بدون شک تاثیراتش نه تنها در سال جاری بلکه تا سال‌ها همراه سینما خواهد بود.

پس از بازگشایی سینما‌ها از ابتدای تیر ماه همه در انتظار اقبال عمومی از سینما بعد از چهار ماه تعطیلات مداوم بودند، اما پیش بینی‌ها درست از کار در نیامد و سینما‌ها به سرعت با سالن‌های خالی روبرو شدند، از سویی این روند تا حدی شدت گرفت که بسیار از سینماداران هنوز هم تمایلی برای اکران آثارشان ندارند.

از ابتدای تیر ماه سال جاری ۱۰ فیلم در چرخه اکران بدنه سینمای کشور حضور یافته اند، فیلم سینمایی «شنای پروانه» به کارگردانی «محمد کارت» در صدر جدول و فیلم سینمایی «قتل عمد» در قعر جدول فروش سینمای کشور قرار دارد.

شنای پروانه

فروش کلی: ۲۳,۴۵۴,۱۵۱,۹۴۴ ریال

نویسنده و کارگردان: محمد کارت

بازیگران: جواد عزتی، طناز طباطبایی ، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری

خلاصه داستان: فیلمی از زنی به نام پروانه (طناز طباطبایی) در حین شنا در استخر در فضای مجازی منتشر میشود. حالا هاشم شوهر پروانه (امیر آقایی) و برادرش حجت (جواد عزتی) به دنبال انتقام گرفتن از کسی که این فیلم را منتشر کرده هستند.

خوب بد جلف: ارتش سری

فروش کلی: ۱۵,۶۰۳,۰۸۸,۴۷۹ ریال

نویسنده و کارگردان: پیمان قاسمخانی

بازیگران: پژمان جمشیدی ، سام درخشانی، حامد کمیلی، ریحانه پارسا، گوهر خیراندیش، امیرمهدی ژوله، فرهاد آییش، ستاره پسیانی، مارال فرجاد، شکیب شجره

خلاصه داستان: گروهی ضد انقلابی به ریاست دکتر مدنی (فرهاد آییش) و زیر نظر دونالد ترامپ ماموریتی به فربد (حامد کمیلی) در ایران به عنوان گروه فیلمبرداری به ایران بفرستد. در آنجا پژمان جمشیدی و سام درخشانی به عنوان بازیگر های فیلم ارتش سری انتخاب می شوند. فربد سعی در انجام عملیات است اما پژمان و سام تقریبا همه چی را به هم می ریزند.

زن‌ها فرشته‌اند ۲

فروش کلی: ۶,۹۳۷,۳۶۰,۱۶۶ ریال

نویسنده و کارگردان: آرش معیریان

بازیگران: محمدرضا شریفی‌نیا ، نیوشا ضیغمی، سحر قریشی، نسرین مقانلو، میرطاهر مظلومی، علی صادقی، مریم سعادت، سیروس همتی، مهتاج نجومی، شهین تسلیمی، حسین ملکی، احمدرضا موسوی، صدیقه کیانفر، شیرین ایزدی، آیدا نوری و مهدی صارمی

خلاصه داستان: چند زوج در رده‌های سنی مختلف در سال ۲۰۲۰ به‌دنبال آن هستند که تعریفی بیست از زندگی خود ارائه دهند غافل از آن که بدجوری از تعارضات ذهنی رنج می‌برند.

بی حسی موضعی

فروش کلی: ۱,۳۸۰,۳۶۶,۱۹۰ ریال

نویسنده و کارگردان: حسین مهکام

بازیگران: پارسا پیروزفر ، سهیل مستجابیان، باران کوثری، حسن معجونی، حبیب رضایی

خلاصه داستان: جلال‌، دانشجوی سابق رشته فلسفه، متوجه می‌شود خواهرش که به اختلال روانی دوقطبی مبتلاست، با مردی ثروتمند به نام شاهرخ ازدواج کرده که به شرط‌‌بندی بازی فوتبال اعتیاد دارد. جلال با عصبانیت از خانه بیرون می‌زند تا به خانه دوستش، بهمن، برود که یک آهنگ‌ساز زیرزمینی است. در مسیر جلال با یک راننده تاکسی به نام ناصر آشنا می‌شود و این دو شب عجیبی را در کنار هم سپری می‌کنند.

جهان با من برقص

فروش کلی: ۵۲۶,۸۹۶,۸۵۰ ریال

کارگردان: سروش صحت

بازیگران: علی مصفا، جواد عزتی ، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، سیاوش چراغی‌پور، کاظم سیاحی، مهراب قاسم‌خانی

خلاصه داستان: دوستان جهانگیز برای آخرین تولد او دورهم جمع شده‌اند. این موقعیت موجب می‌شود آن‌ها درباره زندگی و خودشان فکر کنند.

عطر داغ

فروش کلی: ۳۲۱,۶۵۲,۷۰۰ ریال

نویسنده: علی حمیدنژاد

کارگردان: علی ابراهیمی

بازیگران: مهرداد صدیقیان، شهرام حقیقت دوست، بهاره کیان افشار ، سیما تیرانداز، خاطره اسدی، شیوا مکی نیان

خلاصه داستان: فیلم سینمایی عطر داغ ، داستان دختری به نام مریم است که مجبور می‌شود شبی بیرون از خانه بماند. بیرون ماندن او یکسری اتفاقات برای او و خانواده‌اش در پی دارد که…

یادم تو را فراموش

فروش کلی: ۲۴۲,۸۰۶,۲۲۵ ریال

کارگردان: علی عطشانی

بازیگران: میترا حجار، حسین یاری، آتیلا پسیانی، ماه چهره خلیلی، رضا ناجی، خشایار راد، غزل یگانه، بیتا عطشانی و مازیار فلاحی

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا اکران آنلاین سینما بازگشایی سینما ها فیلم سینمایی طناز طباطبایی پژمان جمشیدی محمدرضا شریفی نیا پارسا پیروزفر جواد عزتی بهاره کیان افشار سینمای ایران گیشه سینماها شنای پروانه خلاصه داستان فروش کلی روبرو شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فیلم‌های سینمایی با محوریت کار و کارگر که در طبقه‌بندی ژانر اجتماعی قرار می‌گیرد، همواره با اقبال مخاطب مواجه بوده‌ است، فیلم‌هایی که افزون‌بر تصویر کردن دغدغه و روزگار پر محنت این قشر تلاش‌گر، در دل قاب‌های سخنگوی خود روایتگر آسیب‌های اجتماعی نیز بوده‌اند.

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»،جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به‌ واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آن‌ها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به ‌واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند. که در این زمینه گامهای خوبی نیز برداشته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229134 برچسب‌ها کارگران اخبار سینما

دیگر خبرها

  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • سینما به روایت «آپاراتچی»